eBay Classifieds » All ads » Jobs » Sales & biz dev » 

call center in Los Angeles

(1-24 of 51 ads)

View as:
Categories
  1. Sponsored Link 5
  2.  
  1. B2B Outside Sales Rep (FT/PT)

      ReminderMedia is an award winning national sales and marketing company that is changing the way business professionals connect with their key clients in order to drive REFERRALS and increase REPEAT business. Our program is unique, sophisticated and yields an unmatched ROI for our clients. We are currently seeking Outside Sales Presenters in the local area. If you are a professional Sales Rep who has a hunter mentality, flexible morning schedule, is great at public speaking, has no fear of asking ...

  2. TOP SALES$$$ for Telecommunication Firm

    Contact businesses regarding their telephony services, ranging from their internet and data connection to their phone systems. The position will contact businesses (Small to large call centers) and sign them up for our services arranging from VoIP, PBX, Data and Voice Lines and equipment sales, and will receive a commission based on the qualified initial sale and receive additional monthly commissions based on the customer’s monthly recurring charges and on time payments. Requirements: Qualified ...

  3. Sales Representative

      ~~This company provides facility services, document management services, safety supplies, fire protection solutions, flame resistant clothing, cleanroom resources, and promotional products. They are the service professionals, providing countless supplies and services to businesses small and large throughout the world. Their specialty is the multi-billion dollar service industry, a field that they proudly lead, providing the best products and implementing the best customer service practices in the ...

  4. Sales Representative

    ~~This company provides facility services, document management services, safety supplies, fire protection solutions, flame resistant clothing, cleanroom resources, and promotional products. They are the service professionals, providing countless supplies and services to businesses small and large throughout the world. Their specialty is the multi-billion dollar service industry, a field that they proudly lead, providing the best products and implementing the best customer service practices in the ...

  5. Sales Representative

      ~~This company provides facility services, document management services, safety supplies, fire protection solutions, flame resistant clothing, cleanroom resources, and promotional products. They are the service professionals, providing countless supplies and services to businesses small and large throughout the world. Their specialty is the multi-billion dollar service industry, a field that they proudly lead, providing the best products and implementing the best customer service practices in the ...

  6. Sales Representative

      ~~This company provides facility services, document management services, safety supplies, fire protection solutions, flame resistant clothing, cleanroom resources, and promotional products. They are the service professionals, providing countless supplies and services to businesses small and large throughout the world. Their specialty is the multi-billion dollar service industry, a field that they proudly lead, providing the best products and implementing the best customer service practices in the ...

  7. Sales Representative

      ~~This company provides facility services, document management services, safety supplies, fire protection solutions, flame resistant clothing, cleanroom resources, and promotional products. They are the service professionals, providing countless supplies and services to businesses small and large throughout the world. Their specialty is the multi-billion dollar service industry, a field that they proudly lead, providing the best products and implementing the best customer service practices in the ...

  8. Sales Representative

      ~~This company is a leading national provider of payroll, human resource, and benefits outsourcing solutions for small- to medium-sized businesses. They offer comprehensive payroll services including payroll processing, payroll tax administration; and employee pay services, including direct deposit, check signing, 401(k) plan administration, and complete HR outsourcing. They were founded in 1971. With headquarters in Rochester, New York, the company has more than 100 offices and serves more than ...

  9. Inside Sales Representative

    Manufacturing company seeks for Inside Sales Representative. Areas of Knowledge: Business, Marketing, Sales or related experience, ISO, Business Math, Product Forms, Metallurgy Preferred, Specifications. Receive and process request for quotation, orders and all other sales related customer inquiries. Understand pricing strategies and difference among customer base. Understand specifications and certifications and their association with quotes and orders. Respond to quotes within 24 hours and ...

  10. Sales Representative

    ~~~~This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most ...

  11. Sales Representative

    This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most Ethical ...

  12. Sales Representative

    This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most Ethical ...

  13. Sales Representative

    ~~This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most ...

  14. Sales Representative

    This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most Ethical ...

  15. Sales Representative

    ~~This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most ...

  16. Sales Representative

    This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most Ethical ...

  17. Sales Representative

    This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most ...

  18. Sales Representative

    This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most Ethical ...

  19. Sales Representative

    ~~   •This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most ...

  20. Sales Representative

      ~~   •This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s ...

  21. Sales Representative

    ~~This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most ...

  22. Sales Representative

      ~~This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most ...

  23. Sales Representative

      ~~This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most ...

  24. Field Sales and Marketing Specialist

    Career Opportunity – Field Sales and Marketing Specialist - LifeSafer® – Southern California Are you a successful B2B or B2G sales professional who thrives on developing new clients and is driven by the accomplishment of your sales goals? Do you want to work in an industry that makes a difference in people’s lives – every day? Do you want to make $70K, $80K, $90K or more? Then we need to talk! LifeSafer® Inc., a leading provider of Ignition Interlock devices, is looking for a self-starter and ...