eBay Classifieds » All ads » Jobs » 

institutional sales in Los Angeles

(1-24 of 58 ads)

View as:
  1. Sponsored Link 5
  2.  
  1. Pwrsonal Lines Agent  Bi-Lingual

      ~~Position Summary  This person will provide expertise in sales & placement of Personal Lines Insurance at financial institutions as well as in the local geographic area. Maintains effective working relationships with credit union employees, current and prospective customers and agency personnel.  Essential Duties  Produces new business as it relates to individual goals set by the management while following policy and procedure.  • Maintains complete, accurate, and thorough files on every customer ...

  2. Mortgage Broker/ Mortgage Banker Loan Originator

    Monster Lending Institution is swallowing up the mortgage industry! Hiring top originators and sales teams. Originate in 50 states, double your leads, stop worrying about business, compliance, processing, rent, equipment, etc, just originate baby! Production is on steroids, operations is streamlined and thinking like originators, rates have been slashed while compensation is outstanding.  As everyone else has grown tired of jumping through hoops, worrying about warehouse lines, profits  drying up, ...

  3. Operation Manager

    Job Description • Responsible for day-to-day operations • Coordination and Supervision - Coordinate, manage and monitor the workings of all departments in the organization • Coordinating the delivery schedule between Sales and Production • Prepare (together with accounting) and review P & L monthly. Prepare and control operational budgets. Control inventory. Post calculations • Communicating directly with Key Customers • Ensuring that the production is running properly with accurate BOM’s and ...

  4. Junior Sales Engineer

    Job Description: ICP DAS USA, Inc. in Southern California is looking for a Junior Sales Engineer to help develop existing accounts. This is a great opportunity in a fast growing company. We are looking for someone to join our sales team that is self motivated, has a sense of urgency and would like to make a difference. The Junior Sales Engineer will work with existing customers by phone, email and web meetings to help generate interest and business. About Company: We are an industrial hardware and ...

  5. Highly Motivated Sales Professional Needed!

        Trans First currently seeking a sales rep in in your area.   TransFirst is the ninth largest provider of secure payment processing in the U.S. We provide merchant services and products that help businesses of all sizes and industries, grow and prosper.   In this role, you will be offering tailor-made solutions to merchants and service providers, financial institutions, independent sales professionals and referral/reseller partners. Our ideal candidate is highly motivated with an ...

  6. Medical Sales Rep - Acute Care (Entry & Exp.)

          Medical Sales Rep - Acute Care Equipment - Experienced and Entry Level $84k to $173k (Excellent salary plus benefits) A major manufacturer in ultrasound equipment is seeking sales representatives to successfully market their products to clinics and hospitals. Their high performance, lightweight and portable ultrasound systems enable clinicians to provide improved patient care. They are an innovative and high performance culture with tremendous opportunities. This medical sales rep ...

  7. Sales Representative

    ~~This company is a recognized leader in the payroll, human resource, and benefits outsourcing industry, with a steadfast commitment to success and a record of achievement that continues a tradition of delivering excellence. The company was founded in 1971 with just $3,000 and a good idea – to make payroll outsourcing easy and affordable for small businesses. From those early days with just one employee, this company now has more than 12,000 employees serving more than half a million small- to medium ...

  8. Sales Representative

    ~~~~This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most ...

  9. Sales Representative

    This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most Ethical ...

  10. Sales Representative

    This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most Ethical ...

  11. Sales Representative

      ~~This company is a recognized leader in the payroll, human resource, and benefits outsourcing industry, with a steadfast commitment to success and a record of achievement that continues a tradition of delivering excellence. The company was founded in 1971 with just $3,000 and a good idea – to make payroll outsourcing easy and affordable for small businesses. From those early days with just one employee, this company now has more than 12,000 employees serving more than half a million small- to ...

  12. Sales Representative

    ~~This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most ...

  13. Sales Representative

    This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most Ethical ...

  14. Sales Representative

    ~~This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most ...

  15. Sales Representative

    This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most Ethical ...

  16. Sales Representative

    This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most ...

  17. Sales Representative

    This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most Ethical ...

  18. Sales Representative

    ~~   •This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most ...

  19. Sales Representative

      ~~   •This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s ...

  20. Sales Representative

    ~~This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most ...

  21. Sales Representative

      ~~This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most ...

  22. Sales Representative

      ~~This company is among the highest regarded companies in the nation, ranked on the Fortune 1000 and S&P 500. Since being founded over 40 years ago, they have consistently been an industry leader in payroll processing, retirement services, insurance, and a fully outsourced human resource solution. In 2013, this company was named to the World’s Most Admired Companies by Fortune magazine, ranked as the 23th best training organization in the world by Training magazine, and one of the World’s Most ...

  23. Relationship Manager - Financial Services - Relocation Opportunity

    Client Relationship Manager - Financial Services - Registered Representative - Series 65 Our client is a privately-held investment management firm who manages portfolios for high net worth clients and institutions. They are searching for talented finance professionals with at least three years of successful experience in the investment or financial services industry to serve as Investment Counselors to assigned clients in their Portland, OR & San Mateo, CA office. RELOCATION REQUIRED - Relocation ...

  24. SALES ACCOUNT EXECUTIVE (Medical)

      Reporting to the VP Sales/Marketing, you will be involved with selling medical service solutions in the Southern CA area. Manage relationships with "key" biomedical engineers and institutions in the Southern CA area. Cold call & follow-up with potential customers to generate interest & sales. Company is looking for someone with medical service solutions sales experience in the rapidly growing third-party medical service field. Any ultrasound equipment or other medical equipment is desired. A ...